top of page
  • Maria Brønden

Få parforholdets ligning til at gå op

Updated: Mar 11






Der er i og for sig masser af evidens bag ”Det gode Forhold” – men, selv vi, der har den viden, kan have svært ved at omsætte den til praksis – i en travl hverdag med job, børn, handlen, madlavning etc. etc. Vi mangler simpelthen et kærligt skub; nudging til at lykkes med det.

Ved at løse Parforholdets Ligning (ja, det er en ting 😊) har jeg fundet effektive måder til at give disse kærlige puf.

 

Jeg har søgt at løse den fordi jeg igennem mit virke har mødt ufatteligt mange mennesker, der har det tilfælles, at de gerne vil have et bedre forhold (hvem vil i virkeligheden ikke det…), men de mangler viden og værktøjer til, hvordan de får det, og ender dermed tit ud som sidste forsøg, med at gå til parterapi: det er dyrt, tidskrævende, og desværre også nogen gange ”for sent”.

 

Og i virkeligheden, så er hemmeligheden bag gode forhold at kunne: tale sammen, være nysgerrige på hinanden og intime (nej, det er ikke det samme som erotik…). Det kræver ikke meget, men det kræver handling, fra hver især: do not ask what your partner can do for you, but what you can do for your partner! Som vi sår, her i et af livets vigtigste relationer, så høster vi …

 

Det kan jeg hjælpe med ved at få jer til at reflektere; over jer selv, jeres partner og jeres forhold. Og jeg guider konkret, så I kan lykkes med jeres forhold.

 

Jeg har igennem årene super nørdet dette område, og brænder for at dele denne viden med andre, og gøre psykologi så letforståeligt som muligt – så det bliver nemmere for flere at lykkes – sammen!

13 views0 comments

Commentaires


bottom of page